Kolegji Preka

Kolegji Preka është i pranishëm në qytetin e Korçës prej më shumë se 25 vitesh. Kolegji Preka ka kontribuar në edukimin e më shumë se 20 brezave duke pasur studentë që kanë vazhduar studimet e tyre brenda dhe jashtë vendit.

International Certificates

Programi jonë mësimor mundëson që nxënesit të kenë arritje të shkelqyera dhe të përballen me sisteme edukimi të larta në shumë rajone të botës.

Studime Cilësore

Kurrikulat më të mira kombëtare dhe ndërkombëtare të përshtatura për të ndihmuar studentët të marrin njohuri të avancuara.

26 Vite Ekselencë

Ndër shkollat private më të sukseshme në vend.

NXëNës

Mësues

Të DIplomuar

Vite EksPERIENCE

Dëshironi të dini më shumë?

Falë punës dhe dedikimit të stafit të kualifikuar, Kolegji Preka vendos standartet e mesimdhënies cilësore.

Bashkohu me Kolegjin Preka dhe realizo ëndrrat e tua! 

Rreth NeshKontakt